We mnie budzi sie co najwyzej obrzydzenie, do Ciebie i tobie podobnych
Ludzie twojego pokroju wlaza innym do banku, do garnka, do lozka i w kazde inne miejsce

W ich waskich umyslach nie miesci sie, ze kazdy decyduje, gdzie mieszka, za co mieszka, kogo kocha i jak kocha. Czy ty splacasz czyjes kredyty ? Nie ? Wiec co ci kurwa do tego?

Uwazsz mongole, ze mialabym placic za wynajecie duzego domu 15 tys. miesiecznie, kiedy rate za swoj mam 11 ? Ale jak ktos chce, to niech placi, co tobie kurwa do tego? Nietolerancyjne tumany nawet zajrza jaka rybe masz na talerzu

Nietolerancja, niezrozumienie i brak akceptacji dla wyborow innych, dla innych tradycji, preferencji, przyzwyczajen skutkuje nienawiscia, czasami zaczyna ona graniczyc z oblakaniem. Ty podazasz w tym kierunku.
Mozesz mi wymyslac, jakie tylko chcesz zyciorysy i zdarzenia, to jest tylko w twojej wyobrazni i takie pozostanie. Zachowujesz sie jak typowy prostak nowobogacki. Zadne twoje opowiesci z tysiaca i jednej wioski tego nie zmienia. Nie zmienisz swojego wizerunku zakutego, nietolerancyjnego lba. To czy pochodzisz z Warszawy, czy z Koziej Wolki nie ma rowniez zadnego znaczenia.
Glaby rodza sie wszedzie, ich nie sieja i nie orza...
W temacie "co to ja mam panie"

Spojrz na BiZi(ego) - kazdy wie, ze ma dobrze ogarnieta firme, wspomnial, ze ma rodzine, ze "spokojnie" mu sie powodzi. Czy zauwazyles matole, zeby kiedykolwiek, nie wspomne juz , ze po raz setny probowal siac wioche i sie chwalic co to on ma...?
Ja juz tez wspomnialam, ze oboje z mezem mamy dobra (niezagrozona) prace, ze mamy dom, przyczepe w gorach, cztery kolka, wystarczajace srodki na godne zycie, wakacje itp, a przede wszytkim jestesmy szczesliwa rodzina na codzien, razem. Dzieci juz same na siebie zarabiaja, nie zeruja na rodzicach, nie czekaja, jak rozpieszczone ksiezniczki na manne z nieba.
Ile niby razy glabie mialabym to powtarzac i w jakim celu ? Zeby innym juz sie od tego rzygac chcialo?
A teraz ide saczyc ze staruszkiem zacna whisky, a ty pluj samotny ze stancji...